0772 217 759

Termeni si conditii


Introducere

Prezentul site este detinut in mod legal de IONAȘCU PAUL CRISTIAN PFA, având punct de lucru în jud. Arad, com. Șiria, str. T. Vladimirescu, nr. 48, număr de înregistrare la registrul comerțului F2/1203/04.12.2023, CUI: 49221993

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre IONAȘCU PAUL CRISTIAN PFA, prin intermediul siteu-lui www.yeshuaistheway.org. Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.yeshuaistheway.org., de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

Accesul

Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

Marca și dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe www.yeshuaistheway.org, este detinut de IONAȘCU PAUL CRISTIAN PFA. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre IONAȘCU PAUL CRISTIAN PFA, www.yeshuaistheway.org, ori de titularul acestui drept.
Toate drepturile sunt rezervate IONAȘCU PAUL CRISTIAN.
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea IONAȘCU PAUL CRISTIAN PFA., www.yeshuaistheway.org

Confidențialitate 

Datele personale introduse de catre utilizator pe www.yeshuaistheway.org vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.
IONAȘCU PAUL CRISTIAN PFA nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Transferul proprietății

Cumparatorul intra in proprietatea bunurilor doar dupa efectuarea platii in locatia indicata de Vanzator (ramburs, sau avans).
In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

Conciliere amiabilă

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliera interna gratuita cu Paul Ionașcu, telefon: 0772 217 759 , email: ionascu_paul2002@yahoo.com.

Metoda de livrare

Expedierea comenzii de către firmă curierat sau Poșta Română.

Tarife de expediere

Pentru comenzi mai mari de 300 de lei transportul este gratuit.

Pentru comenzi Poșta Română 15 lei

Pentru comenzi prin firmă de curierat 30 lei

ÎN CAZUL RETURULUI, COSTURILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE CATRE CLIENT.

Costurile de mai sus se aplică numai la transporturile efectuate pe teritoriul Romanesc.
Toate produsele sunt asigurate pe parcursul transportului, pana la livrare.

Politica de retur

Pentru orice nelamurire sau neintelegere, va invitam in primul rand sa ne contactati la nr 0772 217 759 sau prin e-mail: ionascu_paul2002@yahoo.com.

Temeiul legal

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveti dreptul de a returna produsele achizitionate prin intermediul unui contract incheiat la distanta cu un profesionist, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea coletului.

Cum se face returnarea produselor?

Conform O.U.G. 34/2014 ‘’Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.

Pentru a va exercita dreptul de returnare a produselor este suficient sa ne informati de intentia dumneavoastra printr-o declaratie neechivoca, pe suport durabil: un email sau prin intermediul numărului de tel. 0772 217 759

Conditii de returnare

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite de catre client, astfel incat acestea sa poata fi revandute ca noi.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta urmatoarele caracteristici: ambalaje deteriorate sau murdare, continut incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, IONAȘCU PAUL CRISTIAN PFA, isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, acceptarea sau refuzul returului.

Adresa de returnare a produselor

Ionașcu Paul Cristian, com Șiria, jud. Arad, str. T. Vladimirescu, nr., 48,

Cine plateste transportul de retur?

Optiunea privind modalitatea de returnare a produselor catre IONAȘCU PAUL CRISTIAN PFA apartine in totalitate clientului, care va suporta in mod direct pretul transportului de retur.

Returnarea contravalorii produselor

In cazul in care conditiile de retur sunt indeplinite, IONAȘCU PAUL CRISTIAN PFA, returneaza exclusiv contravaloarea produselor, nu si a transportului acestora catre client.

Returnarea contravalorii produselor acceptate de IONAȘCU PAUL CRISTIAN ca retur se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre cumparator, fara a-i fi solicitate acestuia din urma alte cheltuieli aferente rambursarii sumelor.
IONAȘCU PAUL CRISTIAN PFA. va returna banii achitati de cumparator prin virament bancar: din contul IONAȘCU PAUL CRISTIAN PFA. in contul clientului (24-48 ore de la procesarea platii);

Acest site foloseste cookie

Folosim cookie pentru a imbunatatii servicile noastre!  Continuarea navigării implică acceptarea lor. Vezi detalii